Diana Wahlborg behandlingar

* Livsstils coachning - andlig kost och träning - jag hjälper dig att nå ditt mål, att leva i en livsstil som passar dig.
Första konsultationen/tillfället 750 kr, därefter 400 kr per session.

* Själens Psykologi -  1400 kr  ca 90 min 

*
Själslig vägledning - när du vill ha verktyg för att gå vidare   45 min 750 kr,
(vid fler besök 600 kr 60 min.)

* Reconnective healing   750 kr 45 min

* Shamansk healing   750 kr 45 min

* Mentor session  (för akademi elever och andra kursdeltagare som är under utbildning på SjälensOas) 500 kr 45 min

Här kan du läsa exempel om de olika sessioner/behandlingar som jag erbjuder, men det går inte att skriva ner exakt vilka behandlingar som finns då det väldigt ofta blir individuellt anpassat efter dig när vi väl möts.

Du som söker mig är redo för en djupare förändring på din själsliga resa, jag kan även kallas för den som väcker (väcker ditt nästa steg).
Bokning sker via onlinebokningen bokadirekt.

Livsstils coachning

Andlig kost och träning

Bilden ovan är jag 8 veckor utan socker med träning.

När du verkligen vill ha en förändring i ditt liv, när du är redo att älska dig själv varje dag och trivas i din fysiska kropp och leva på "andlig kost" är detta något för dig.
Har du sökt efter en hållbar kost i ditt liv, haft ätstörningar eller pendlat i vikt?
Nu kan jag hjälpa dig som är redo!
Andlig kost är mitt begrepp för "ren" mat som består mestadels av vegan kosthållning, fruk, grönt, nötter och frön. Man behöver självklart inte gå in 100 % för denna kost men sikta på runt 80%.

* Första träffen för konsultation -  Vi tittar på dina önskemål i livsstil och träning och lägger upp en inidviduell plan.
Pris 750 kr

* Efterföljande sessioner är från 400 kr per gång, via telefon eller att vi ses.


Boka livsstils coachning


* Själens Psykologi (för dig som har kommit en bit, men vill längre) - Jag räknar ut dina strålar, här ser vi var ditt högsta kommer från som kallas Monad, monaden kan komma från Plejaderna, Stora björn eller Sirius. Vi tittar också på vad din själ har för uppgift/energi, din personlighet, din mentala kropp, din känslokropp samt din fysiska kropp.
Vi ser vilka uppstigna mästare som styr din monad och din själsliga stråle. Här ser vi tydligt vilka fällor vi lätt kan trampa in i. Vi ser också dina stora potentialer.

- Du får också en inblick i vad du har med dig för erfarenheter in i detta liv, och var din destination är detta livet, din riktning (Noderna, karmisk astrologi).
Denna session är för dig som är redo att gå djupare in i din andliga och personliga utveckling och som vill ha konkreta verktyg. 

för denna session behöver jag dina uppgifter vid bokning på sms: år, månad, dag samt födelsetid och stad, smsa uppgifterna till Diana 0736-794200 när du har bokat en tid.

Sessions tid ca 90 min 1400 kr

Boka här

Själslig vägledning - Själens Psykologi


Rekommenderas när du känner dig vilsen i ditt nuvarande liv, kanske står vid olika val eller en upplevelse att du inte vet vad du vill.  
Här lyssnar jag på din själ och berättar vad som pågår djupt inom dig i dina olika energiskikt som:
1. Mentalt   2. Känslomässigt   3. själsligt   4. Fysiskt 
 
Här arbetar vi sedan tillsammans fram din inre kompass och balans.

Boka din behandling här

Shamansk healing - Jag använder mig av bland annat ljud,  trumma och andra tekniker för att hitta aurabalansen tillbaka.

Pris 750 kr.

Boka din behandling här

Reconnective Healing®

Behandling sker på SjälensOas eller distans Healing om du har svårt att ta dig till mig.
Pris: 750 kr en session, (3 sessioner 1800 kr) rekommenderas 3 st på en vecka enligt Eric Pearl.

Reconnective Healing öppnar upp för själsligt, känslomässigt, mentalt och fysiskt helande.
"Om du har tur kommer ditt helande i den form du förvantat dig, om du verkligen har tur kommer ditt healande i en form du inte ens har kunnat föreställa dig-en form som universum har tänkt ut speciellt till dig"
-Eric Pearl.

Denna healing möjliggör nya frekvenser av helande för sinne, kropp och ande och kan avlägsna negativ stress, emotionell smärta och fysiskt lidande. Man kan säga att Reconnective Healing stämmer in dig i en ny högre frekvens där du kan få uppleva helande på olika plan. Reconnective Healing överskrider all teknink.

Denna Healingform är om du tänker dig det gamla internet modemet som vi förr kopplade upp oss med på internet, det gick trögt och tog lång tid, Reconnective Healing uppdaterar dig så du fortare kan koppla upp dig på (nätet). Själslig/kroppslig/sinnelig balansering.
Gamla åkommor kan plötsligt försvinna, ett tillstånd av lätt förvirring kan uppstå några dagar ibland veckor efter Healingen, detta kan vara ett tecken på stor förändring i rätt riktning.
Pris: 600 kr per session eller köp paketet 3 st sessioner för 1500 kr Diana 0736-794200

Reconnective Healing: Hur går en session till?

Reconnective Healing kan man ta när man vill efter behov. Eric Pearl rekommenderar tre sessioner ganska tätt ( inom en vecka) för att starta igång processen ordentligt.

  Mentors timma

 För dig som går SjälensOas Akademiutbildning och
 Be your essence.

 Här pratar vi om dig och där du befinner dig
 just nu med livets funderingar.

 500 kr 45 min

Klicka här för att boka din behandling

Vi har alla det vi söker inom oss, ibland behöver vi hjälp att komma i kontakt med det.