SjälensOas Kortedala Torg nr 7, 415 10 Gbg

Om oss

Diana Wahlborg

  • Lärare - Akademin till Andlig Terapeut och Be your essence
  • Meditations guide
  • Esoterisk Psykologi - själens psykologi
  • Själslig Healing
  • Medium
  • Utbildad Reconnective Healer /The Reconnection av Eric Pearl och hans team.
  • Utbildad Nlp Powerthinking Terapeut.

Tidsbokning bokadirekt
skicka ett sms eller mail för snabbt svar.
0736-794200.
diana@sjalensoas.se

I mitt arbete som Medium får jag till mig bilder och budskap i form av symboler, ord och känslor som jag förmedlar vidare till dig med kärlek. Informationen kommer från universum och alltid i ren kärlek till dig. Under vårt möte sker alltid den mängd healing som du är redo för. Healing (blockeringar/gamla föreställningar, synsätt och sår som läker. 

Jag åkte till Oslo i April 2012 för att gå en utbildning med Eric Pearl och hans team. Jag utbildade mig till utövare av Reconnective Healing och The Reconnection (din personliga återkoppling) sedan är jag under ständig utveckling under alla andliga och personliga områden.

Jag brinner för vår själsliga utveckling (uppstigning till högre medvetande) och hur vi människor fungerar och ständigt skapar våra liv. Hur vi kan läka oss själva med hjärtats kraft.

Jag har en vision om skolor i hela världen som arbetar för vår själsliga utveckling, där vi kan utveckla oss själsligt, öka våran medvetenhet om vår egen självläkande kraft och vilka vi är bortom fysiska begränsningar. Vi är alla en, och vi är alla ren kärlek.

Vi har alla rätt att vara lyckliga, fria från lidande och få växa i vår egen takt.

Alla har vi gåvor/talanger, men många av oss fastnar tyvärr i en låg självkänsla av att vi inte kan, eller att vi inte räcker till. Allt detta är rädslor från egot enligt mig, vi alla kan det vi känner en önskan eller passion för. Det hinder som står i vår väg för att komma dit vi vill, är vi själva, oftast vår interna dialog av att inte vara tillräckliga. Släpp dina gamla begränsningar och lyssna till ditt hjärtas röst och ta ett första steg till det livet du är ämnad att uppleva.