Helena arbetar från lokalen Göteborgs Holistiska Center (holi.nu) som finns på Pilgatan 2A i Göteborg. Går även att boka coachning och behandlingar på distans

thumbnail_helena-web-034-zita-m2
thumbnail_naring-for-kropp-och-sjal1
thumbnail_rawfoodbyheart1
thumbnail_let-your-inner-light-shine1

Helena Swane- Hälso- och Livsstilscoach

- Personlig Rawfood Inspiration

- Pure Energy Healing

- Access Bars Behandling

- Änglavägledning

- Eteriska oljor

Hej!

Jag heter Helena Swane och jobbar med hälsa utifrån ett holistiskt perspektiv. Både kroppen och själen behöver rätt näring och förutsättningar för att du ska må som allra bäst. Sedan lång tid tillbaka har jag insett hur mycket vi påverkas av vår kost, vår livsstil, våra känslor och våra tankar. Det ger oss även fantastiska möjligheter att ändra och förbättra hur vi mår! Jag har själv en krokig hälsoresa bakom mig och vet vad det innebär att jobba med att förbättra sin hälsa och vilka verktyg som verkligen fungerar.

Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och du skapar ditt liv inifrån och ut. Du har förmågan att påverka din hälsa och du kan skapa förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Min passion och drivkraft är att hjälpa dig att hitta lösningar till vad just du behöver och att finnas där för dig på din resa till en hållbar hälsa.

*Auktoriserad Hälso och Livsstilscoach via Holistic Health Academy

*Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz

*Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe

*Certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue och Radleigh Valentine

*Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski

*Certifierad Access Consciousness Bars Practitioner