Helena Swane

SMS boka dygnet runt! 0708-626739

Helena arbetar från Göteborgs Holistiska Center (holi.nu) som finns på Pilgatan 2A i Göteborg.

SMS boka Helena dygnet runt! 0708-626739

MINDFUL TAPPING! - Bli fri från det som hindrar och blockerar dig!

Med Mindful Tapping får du hjälp att nå in till ditt undermedvetna och lösa upp känslomässiga blockeringar. Det gör att du kan komma i kontakt med den du verkligen är och även vara i kontakt med din unika kraft och inre styrka! När du blir fri från dina blockeringar och negativa mönster kan du verkligen börja skapa det liv som du vill leva!

Mindful Tapping är ett fantastiskt självhjälpsverktyg som hjälper vid allt från svårare trauman till mer vardagliga problem. Det är en trygg och samtidigt effektiv metod där du får möjlighet att möta dig själv och det du bär inom dig på ett mjukt och varsamt sätt. Det hjälper dig att komma åt, lösa upp och läka det som ligger till grund för

symptom som:

Stress
Oro
Rädslor
Begränsande tankemönster
Att inte komma vidare, att sitta fast
Ångest
Fobier
Prestationsångest
Utmattningssyndrom
Problematik i relationer
Smärta i kroppen
Problem med vikten


Kom i kontakt med din inre styrka och bli fri från stress, oro och rädslor!

Hej! Jag heter Helena Swane och jag hjälper kvinnor och män att lösa upp underliggande känslor och trauman som påverkar livskvalitén och skapar stress i vardagen. Med hjälp av Mindful Tapping kommer vi åt och läker det som satt sig som känslomässiga blockeringar. Jag är certifierad Mindful Tapper och hjälper dig att komma i kontakt med din inre styrka och knacka dig fri från stress, oro och rädslor!

Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut. Du har förmågan att påverka hur du mår och du kan skapa förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Jag guidar dig och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu. Med hjälp av Mindful Tapping och andra energiövningar får du hjälp att lösa upp det som ligger till grund för det som du upplever som problematiskt.

Mindful Tapping har varit en stor hjälp för mig! Med hjälp av den här metoden har jag börjat lösa upp det som hindrar mig och jag har börjat våga mer! Med allt från mörkrädsla, prestationsångest, känslan av att inte duga, för stort fokus på vad andra ska tycka och tänka till att ha en mycket klarare känsla och förståelse kring vem jag själv är och vad jag behöver får att må bra!

Jag finns på plats i Göteborg och du kan även boka sessioner på distans via min digitala mottagning.


Helena Swane

*Certifierad Mindful Tapper via Center för Energipsykologi
*Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut via Holistic Health Academy 
*Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz 
*Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe
*Certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue och Radleigh Valentine
*Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski
*Certifierad Access Consciousness Bars PractitionerSMS boka Helena dygnet runt! 0708-626739