Destiny Cards fortsättning 4 MajDenna kursdag är för dig som har gått grundkursen och vill fördjupa dig, komma till nästa steg i destiny cards!


Lördag 10:00 - 17:00 

-Pris 950 kr

-Anmälan på SMS till Diana 0736-794200 eller Josefine 0723-114130.

Destiny Card Grundkurs

Välkommen till en helgkurs i Destiny Cards!

Denna uråldriga och esoteriska kunskap, som sägs ha sina rötter i Atlantis ,är en kombination av kartomanti, numerologi och astrologi och också tarotkortens urmoder.

Vanliga spelkort har funnits och använts sedan urminnes tider och de innehåller allt. Elementen, årstiderna, arketyper, siffror, symboler, olika stadier av medvetenhet osv.

Men vad är egentligen spelkorten för något? Vad betyder de?
Man skulle kunna säga att korten är en kalender eftersom varje dag i vår traditionella kalender är kopplad till ett specifikt kort.

När man lägger ihop värdet för varje kort i leken (52st) plus jokern så får man summan 365 och 1/4 vilket motsvarar dagarna för ett år inklusive skottåret.
4 Sviter = 4 element, 4 årstider
13 kort (Ess till Kung) i varje svit X 4= 52
52 kort =52 veckor på ett år
5+2= 7 dagar på en vecka
7 = antalet på den tidens synliga planeter

Vi har alla en uppsättning kort som vi föds med..
Viktigast är Ditt solkort /Födelsekort/Birth card, ditt Planethärskarkort/Planetary Ruling card och dina Karmakort.

Du har även ett månkort, venuskort, marskort, jupiterkort, saturnuskort, uranuskort och neptunuskort och när man tittar på och analyserar relationer är dessa kort väldigt talande och viktiga.

Varje år har vi nya kort som representerar bl.a: Grundenergi för året, Utmaningar för året, Välsignelser för året osv, och att analysera och ta till sig betydelsen/råden/ informationen av dessa kort är ett alldeles fantastisk sätt att få förståelse för och insikt i vad det kommande året bär med sig.

Att förstå sina egna kort, är ett väldigt bra verktyg och till stor hjälp i vår personliga och andliga utveckling. Destiny Cards är ett fantastiskt orakelsystem som tillsammans med astrologin bjuder oss på djupa insikter om vårt själsliga DNA.

Syftet med kursen är att du skall få kunskapen och redskapen att använda dig av destiny cards i din vardag och för dina nära och kära, eller varför inte fördjupa dig och arbeta med detta på sikt.

Visst kursmaterial ingår men vi kommer också att använda oss av boken ”Cards of your Destiny” av Robert Lee Camp . Den går att beställa på Adlibris och Bokus och kostar ca 230 kr, ha med denna bok till kursen.

Pris för kursen 950 kr (inkl anmälningsavgift) 

Anmälan gör du via sms till Diana Wahlborg på 0736-794200. När jag mottagit din anmälan skickar jag bekräftelse på sms.

Anmälningsavgift 300 kr (återbetalas ej vid avhopp). Swisha 300 kr till 123 199 8913 skriv namn och destiny, exempel:  diana destiny
Kvitto ges på kursen.


Föreläsare

Josefine C
Diana W


Var är du i denna själsliga karta?

Vilka har du omkring dig?