Helena Swane

thumbnail_helena-web-019-zita-m1
thumbnail_angelsbyheart1

BUDSKAP FRÅN DINA ÄNGLAR - VÄGLEDNING MED ÄNGLAKORT

Välj din änglavägledning härAtt få förmedla budskap från änglarna ligger mig varmt om hjärtat. Änglarna ger dig vägledning kring det som du behöver få till dig just nu, det kanske inte är samma sak som det budskap du hoppats på eller som du vill höra men du kan alltid vara trygg i att du får det budskap som du behöver få till dig. Änglarna vill hjälpa dig att nå det du drömmer om innerst inne.

Med hjälp av änglakort och de budskap som jag får till mig så får du vägledning och en inblick i vad du står i just nu samt vad som är bra att du har med dig framöver. Det kan hjälpa dig med att få insikt i din nuvarande situation och vad du kan göra för att komma vidare. Allt du får till dig under en vägledning har du sedan en fri vilja att agera utifrån. Vägledningen sker alltid i respekt, ljus och kärlek.

Prisuppgifter Ängla-Readings:

- 30 min ängla-reading i personligt möte

Pris: 400 kr.

- 60 min ängla-reading i personligt möte

Pris: 700 kr.

- Distans ängla-reading, 30 min (1-3 frågor beroende på omfattning)

Pris: 400 kr.

- Distans ängla-reading, 60 min (3-6 frågor beroende på omfattning)

Pris: 700 kr.

- Distans ängla-reading 1 kortare fråga med ett kortare svar (1-2 kort)

Pris: 100 kr per fråga.

- Distans ängla-reading, 3-korts reading – utifrån 1 specifik fråga

Pris: 250 kr per fråga.

- Distans ängla-reading, 3-korts reading, styrka, hjärta, utmaning – en reading som går på en mer själslig nivå och som ger dig vägledning kring: dina styrkor, vad ditt hjärta vill förmedla, utmaning just nu.

Pris: 300 kr.

- 7-korts livsvägs reading – en reading som går på en mer själslig nivå och som ger dig vägledning kring: dina styrkor, vad du står i livet just nu, vad som ger dig glädje, utmaning just nu, vad dina änglar vill förmedla, vad dina guider vill förmedla, vad ditt hjärta vill förmedla. (personligt möte och på distans)

Pris: 400 kr.