SMS boka Helena dygnet runt! 0708-626739

Helena Swane

Unika och personliga kristalloljor, framtagna till just dig!

Jag har alltid älskat att jobba med eteriska oljor och kristaller! Eteriska oljor är en helt naturlig produkt, de är livskraften från växter och plantor, något som moder jord har gett oss för att hjälpa oss må bra. De jobbar på cellnivå på grund av att de är fettlösliga och har en så pass liten molekylstruktur att de kan komma in i och hjälpa våra celler. Det bästa är att de är i kontakt med vårt undermedvetna då de når in i den limbiska delen av hjärnan innan frontalloben hinner uppfatta vad som händer. Det gör att dessa oljor hjälper oss att lösa upp det som ligger som blockeringar i vårt undermedvetna.

När du kommer till mig så har du möjlighet att köpa din unika personliga kristallolja framtagen specifikt för dig. Vänligen notera att dessa oljor endast går att köpa i kombination med en eller flera sessioner. Jag skapar din olja utifrån vad som kommer upp under din session plus vad jag känner in intuitivt.

Oljorna tas fram med mycket omtanke, kärlek och ljus. Din olja laddas även med kristaller och healing energier. Ingen olja är den andra lik, alla är helt unika i sina kompositioner och energier.

Din olja hjälper dig att på hemmaplan fortsätta jobba med att lösa upp det som du behöver hjälp med för att kunna stå i din kraft och vara i kontakt med din inre styrka!

Let your inner light shine!