Maria Naurin

Telefon 0707-670095

Arbetar Fredagar från SjälensOas i Gbg.

Hej!

Jag heter Maria Naurin och är utbildad Socionom sedan 2005 med inriktning barn och ungdom. Jag har lång erfarenhet och kunskap både praktiskt och teoretiskt när det gäller föräldrastöd till kreativa, viljestarka barn som kanske har svårt att följa samhällets normer. Jag är även Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut med inriktning stresshantering. Samt diplomerad inom Reikihealing och Regndroppsmassage.

Behöver du som förälder stöd eller vägledning kring ditt barn/ungdom? Eller är det kanske så att din ungdom behöver vägledning i livet?

Vill du förbättra din hälsa eller ändra din livsstil? Har du behov av själslig vägledning?

Min vision är att hjälpa och inspirera andra till att komma i balans i både kropp, själ och sinne. Jag hjälper dig att hitta din inre kraft och motivation som hjälper dig att utvecklas och komma vidare i livet.

Jag jobbar rådgivande, terapeutiskt och coachande. Jag driver även företaget Indigo mind and soul och finns även på plats i Alingsås måndag till torsdag. Jobbar även online.Utbildningar och meriter


*Examinerad socionom sedan (2005) med flertalet påbyggnadsutbildningar såsom olika samtals-metodiks-former och teoretiska kunskaper i bland annat utvecklingspsykologi och socialpsykologi.

*Auktoriserad hälso- och livsstilsterapeut via Holistic Health Academy (2018)

*Regndroppsmassage (Susanne Elmäng) (2018)

*Healing grundutbildning (Anu Rosentjärn) (2018)

*Reikihealing grundutbildning Anna-Lena Wikström (2018)

*1 årigt Mentorprogram hos medium Anna Hedin inriktning stresshantering, personlig och andlig utveckling. Här har jag gjort en egen personlig resa som utvecklat mig så att jag på bästa sätt ska kunna möta dig och ditt liv utifrån största möjliga kunskap, (2017)

Mina tjänster

Boka Maria här

Stresshantering
För dig som känner hög stress eller till dig som vill komma vidare efter en utmattning. Vi tittar tillsammans på hur din stress yttrar sig. Här får du professionellt stöd och användbara strategier kring hur du kan hantera och skydda dig mot stressen. Du får en personlig handlingsplan (ett stödsystem) med dig hem. 60 min 600kr

Livsstilsanalys
Hur vi mår idag påverkas mycket av vilken livsstil vi har. Här tittar vi tillsammans på ditt hälsotillstånd, din livsstil i stort. Du fyller i ett hälsoformulär innan du kommer till mig och med hjälp av olika analysverktyg(nycklar) kan vi se hur Kropp, Sinne och Själ mår och lokalisera eventuella obalanser. Under vårt samtal får du kunskap och råd om hur du kan komma i hälsosam balans. Vi lägger tillsammans upp en personlig plan med mål och förslag på åtgärder som känns genomförbar för dig.
- Jag hjälper dig att hitta en hälsosammare livsstil ! 60 min 900kr

Läkande samtal
Kanske har du länge mått dåligt men inte fått hjälp?
Behöver någon att prata med om något som är svårt?
Har du en lättare oro, nedstämdhet eller ångest?
Relationsproblem?
Ibland kan det va skönt att ha en oberoende samtalskontakt. Någon som lyssnar och som är kunnig inom dessa områden. Där du kan få användbara praktiska råd kring var du ska vända dig och/eller hur du ska närma dig din situation. 45 min 600kr

Hälsoboozt
Hälsosam vägledning - coachande samtal för dig som känner att du sitter fast i ohälsosamma vanor. Som vill men inte får tummen ur och som längtar efter ett lite mer hälsosamt liv. Konkreta tips och råd på hur du kan plocka in en hälsosam kost, en hälsosammare livsstil på alla plan i din vardag utan att göra en total livsstilsförändring. Detta passar dig som vill göra en hälsosam förändring i lugn takt utan förbud. Du gör jobbet och jag vägleder och coachar dig till ett bättre mående. 30 min 300kr


Reiki healing
30 min 300 kr
En avslappnande behandling med djupgående verkan. Reiki är en healing form som är mycket avslappnande och djupgående. Om energiflödet i kroppen hindras (så kallade blockeringar), så störs funktionerna i kroppen. Genom reiki healingen sätts energiflödet igång igen och när energin får flöda fritt, får kroppen en chans att läka sig själv. Den arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället. Att ta emot healingen upplevs väldigt olika. Många känner värme eller kyla. Tankar och känslor som varit en blockering i kroppen kan komma upp till ytan och befrias.


Vägledande samtal 45 minuter 600kr
Förälder till ett kreativt viljestarkt barn? Behöver du stöd och verktyg till hur du ska förhålla dig till ditt barn/ungdom?

Eller är du en ungdom själv som har behov av stöd och vägledning? Jag ger dig verktygen till ett bättre mående.