Universell Coach - Be your essence

* Anmälan mailar du in till: diana@sjalensoas.se eller smsar till 0736-794200

Lämna ditt namn, mail och telefonr så åter kommer vi med information.


En coachutbildning i själslig & personlig utveckling för dig som vill coacha dig själv, andra eller bara vill göra bestående förändringar i ditt liv där du medvetet skapar möjligheter för dig utan att förbruka dig själv. 
Utbildningens grund är:

Esoterisk psykologi (själens psykologi)
Alla terapeutiska verktyg i utbildningen grundar och utgår från själslig psykologi vilket innebär att vi är människor som har flera "kroppar" än den fysiska. Denna utbildning är framförallt framtagen till dig som är en känslig person, intuitiv eller högkänslig.
Kursen är en kväll i veckan i 13 veckor.

Föreläsare:
Diana Wahlborg

 • Termin 1 handlar om dig, din grund, att byta ut gamla föreställningar, bemästra din personlighet, känslor, tankar mm.
 • Del 2 är för dig som vill arbeta djupare och gå vidare till nästa nivå i din själsliga resa. 

Be your essence är en  livsomvälvande utbildning som handlar om att leva i det bästa som finns i dig, alltså din själ ditt hjärta/essens. Här handlar det om att leva i medvetenhet och att sluta förbruka oss själva pga omständigheter.
Det som vi människor bäddar in med rädslor, försvar och sociala masker, mer känt som våra ego/personligheter handlar mycket om att vi lever för mycket i huvudet, i tanken.

Essensen/hjärtat, själen är det bästa och renaste som vi har inom oss, det är huvudet och hjärtats förening vi under denna utbildning vill förena hos dig, så du medvetet styr och skapar ditt liv från din inre kompass.

Verktygen vi går igenom är otroligt givande i alla livssituationer, du får en bredare syn på livet och syftet är att du skall kunna möta livet med glädje och styrka oavsett vad som sker runt omkring dig.

Varje Tisdag 18:00 - 21:00 träffas vi för att gå igenom olika ämnen som självkänsla, intern dialog, rädslor, försvar, speglingar, förlåtelse, universella lagar, hur vi tänker/fungerar och hur vi önskar vara, hur vi skapar våra liv med hjärtats kraft och mycket mera.

Ni kommer att få övningar och verktyg som ni själva kan använda er av för att förverkliga det liv ni har drömt om och för att kunna leva i hjärtat.

Start varje termin Tisdagar i 13 veckor framöver.
Denna utbildning är speciellt för dig som känner att du är redo för en grundlig förändring i ditt liv! Vi bygger en ny grund att stå på och det är nu färdigt med att lägga plåster på våran gamla grund!!
Detta är en livsomvälvande utbildning som höjer din medvetenhet från tredje dimensionen och upp!

Vi går bland annat igenom:

 • Vi får verktyg med nya perspektiv för att bemästra de som hör till vår personlighet - Känslor. tankar, den fysiska kroppen. Vi lär oss att medvetet bygga bro till själen. Vi ser oss som mer än våra egon, vi lär känna oss själva från ett själsligt perspektiv/andligt.
 • Den mentala kroppen- självkänsla, självförtroende, arketypiska energier som arbetar utifrån egot/överlevnad.
 • Föreställningar- hur vi omedvetet styr oss genom tankar/omedvetna trosföreställningar, samt övning i hur vi förintar gamla föreställningar och skapar nya.
 • Kommunikation 
 • Rädslor,bekräftelsebehov samt manipulation. Hur vi kommunicerar inåt samt utåt och våra omedvetna agendor.
 • Relationer och medberoendeproblematik
 • Speglingar- alla är en/ alla människor du möter är en annan del av dig.
 • Human design
 • Frekvenser, vibrationer och universella lagar
 • Olika personlighetstyper Enneagrammet
 • Livsstrategier

Om du är redo att förändra riktningen på ditt liv, och verkligen vill ha bestående förändringar där du själv medvetet styr upp dig och  ditt liv är denna kurs för dig.

* Be your essence del 1 kostar 4777 kr. (möjlighet till delbetalning finns på 2 eller 3 ggr.) Boken - Bemästra dig själv ingår som kursmatreal.

Nästa kurs del 1 startar:
Tisdag 29 Jan 2019 kl: 18:00 - 21:00 och är följande 13 tisdagar i rad. 


Be your essence del 2 startar 2 Sept 2018!

Söndagar 18:00 - 21:00

Del 2 har mer fokus på coach-delen och nästa steg i vår utveckling, delen där vi utmanar oss djupare och styr upp beteenden som inte gynnar oss. Här arbetar vi aktivt för att leva i vår egna sanning, där vi förankrar medvetna val  så vi kan hjälpa andra människor utefter våra egna erfarenheter.

Del 2 är 10 st sessioner.
Söndagar 18:00 - 21:00

Session 1
2 Sept 


Session 2
16/9 

Session 3
30/9

Session 4
14/10

Session 5
28/10

Session 6
11/11

Session 7
25/11

Session 8
9/12

Session 9
6 Januari 2019

Session 10 Diplomering
13/1


*Pris 3999 kr (finns möjlighet att delbetala på 3 månader)

Anmälan till Be your essence: Mail: diana@sjalensoas.se eller sms/ring 0736-794200.